Informatie

Post Steigers Schiedam B.V. is een familiebedrijf met meer dan zestig jaar ervaring met alle soorten steigerwerken, inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de 4e generatie Familie Post.

Wij kunnen u alle voorkomende steigerwerken en -materialen, ondersteuningssteigers en bouwliften aanbieden.

Historie Post Steigers Schiedam B.V.

VCA**

Sinds 1996 zijn wij als bedrijf door Bureau Veritas VCA ** gecertificeerd. Jaarlijks worden onze procedures getoetst aan de nieuwste normen.

Meer informatie: VCA**

VSB

Wij zijn lid van de branchevereniging VSB (Vereniging van Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven).

http://www.vsbweb.nl/

Aannemersfederatie Nederland Bouw & Infra

www.aannemersfederatie.nl

Union Europäischer Gerüstbaubetriebe (UEG)

http://www.ueg-eu.org/

Meldpunt Diefstal

Meer informatie: Meldpunt Diefstal

Waarborgregeling VSB

Deze regeling is bedoeld om voor klanten, opdrachtgevers en overheden een waarborg te creëren voor kwaliteit, veiligheid en continuïteit. Binnen de VSB Waarborgregeling worden objectieve criteria gehanteerd voor bedrijven die actief zijn op het gebied van montage, productie, levering en verhuur van een tijdelijke werkplek op hoogte, waaronder stalen steigers en ondersteuningsconstructies.

Bedrijven die aan de VSB Waarborgregeling voldoen, staan er borg voor dat ze een goede kwaliteit leveren, waarbij veilig werken en de veiligheid van de gebruiker van een tijdelijke werkplek voorop staan.

Meer informatie: Waarborgregeling VSB

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Wij leveren volgens de voorwaarden zoals die zijn opgesteld door onze branche organisatie de VSB in 2010 geactualiseerd en gedeponeerd onder nummer 83-2010 bij de Rechtbank in Rotterdam.

download leveringsvoorwaarden

WKA-gegevens

Onze WKA -Gegevens worden uitsluitend per e-mail verzonden. U kunt op onze WKA-mailinglist geplaatst worden door Uzelf hier aan te melden, afmelden kan hier. Meer informatie

Meer informatie: WKA

Richtlijn Steigers

Binnen de steigerbouw geldt de Richtlijn Steigers als dé basis voor het ontwerp, de uitvoering en instandhouding van steigers.
Als lid van de VSB werkt Post Steigers Schiedam B.V. volledig volgens de Richtlijn Steigers.

Meer informatie: Richtlijn Steigers