Diensten

Steigerbouw

Verhuur van gevelsteigers, ondersteuningen, bouwliften en tijdelijke constructies van steigermateriaal.

Op het gebied van steigers kunnen wij u alle zorgen ontnemen. Wij werken volgens de Richtlijn Steigers, noldoen aan de Waarborgregeling van de VSB en al onze medewerkers zijn gediplomeerd of gecertificeerd Monteur Steigers. Gevelsteigers Ondersteuningen Overkappingen Sealen Reclame Dakrandbeveiliging Trappenhuizen Galerijen Loopbruggen Netten Oppertoren Bevoorradingssteiger

Technisch advies
Indien gewenst kunnen wij u al voor de bouw of zelfs tijdens het ontwerp voorzien van technisch advies met betrekking tot het steigerwerk en de beveiliging van uw project.
Onze projectleiders en werkvoorbereiders hebben ruime ervaring met Lean Planning.

 

Periodieke inspectie

Wanneer wij het steiger overdragen aan onze opdrachtgever krijgt deze hiermee de wettelijke verantwoordelijkheid voor de veiligheid van het steiger.

Omdat bij veel van onze opdrachtgevers de kennis of tijd ontbreekt om regelmatig het steiger te controleren bieden wij u de mogelijkheid dit door ons te laten uitvoeren.
Wij hebben enkele gecertificeerde steigerinspecteurs in dienst en kunnen bij drukte terugvallen op bedrijven waarmee wij een samenwerkingsverband hebben.

Opleiding en training

In samenwerking met gerenomeerde opleidingsbedrijven kunnen wij voor uw medewerkers de opleiding Steigerinspecteur verzorgen

Aboma heeft de traning Richtlijn Steigers ontwikkeld welke kan worden aangepast naar de situatie van de cursusten.