Historie

Historie Ten tijde van de wederopbouw, vlak na de Tweede Wereldoorlog in 1946, is onze groot- en overgrootvader een bouw- en aannemingsbedrijf begonnen in Schiedam.

Zowel omdat er kansen lagen in de branche als wel om werkgelegenheid te verschaffen voor familie en kennisen, al zijn zoons waren werkzaam voor deze onderneming.

Rond 1962 is het bedrijf opgesplitst in een afdeling metsel- en een afdeling steigerwerken, waarbij C.J. Post Sr. het steigerwerk voor zijn rekening nam.

In haar huidige vorm is onze onderneming in 1969 voortgezet onder de naam Fa. H.J. Post, met H.J.Post Sr. als eigenaar en bestuurder. In 1972 zijn de gebroeders D. en C.J. Post gaan deelnemen in het bedrijf en verder gegaan onder de naam Post Stalen Steigers (PSS) B.V.. Welke in 1993 is veranderd in de huidige naam Post Steigers Schiedam (PSS) B.V.

Sinds 1981 zijn wij, zowel met onze kantoren, werkplaats als het magazijn, gevestigd op 15.000 m2 eigen terrein aan de Polderweg in Schiedam. In februari 2011 hebben wij, op de oude locatie, ons nieuw gebouwde kantoor in gebruik genomen.

Sportlaan Den Haag ca. 1955 (vlnr. T. Mastenbroek, M. van Diest, C.J. Post Sr.)
Sportlaan Den Haag ca. 1955
(vlnr. T. Mastenbroek, M. van Diest, C.J. Post Sr.)